Skip to main content

Jouw intieme zone
begrijpen en verzorgen

Lactacyd® is al 70 jaar de expert op het gebied van intieme hygiëne. We begrijpen de uitdagingen die je vrouwelijke intimiteit met zich meebrengt en willen je hierbij ondersteunen.

 

Jouw intieme zone

Veel factoren kunnen de natuurlijke balans van de intieme zone verstoren. Als het evenwicht wordt verstoord kan dit leiden tot vaginale ongemakken. Lees hier meer.

LEES MEER

Het belang van pH-waarde en melkzuur

De pH-waarde van je intieme zone beschermt tegen ongewenste bacteriën en schimmels. Lees hier meer informatie over de natuurlijke zuurgraad van de inwendige en uitwendige intieme zone.

LEES MEER

Hygiëne van de uitwendige intieme zone

Goede intieme verzorging is belangrijk om je zorgeloos en fris te voelen. Bekijk onze tips om je lekker te voelen, zelfs op de meest intieme momenten!

LEES MEER

Schimmelinfectie

Een schimmelinfectie komt veel voor bij vrouwen. Het kan geen kwaad, maar het kan wel erg vervelend zijn. Lees alles over een candida infectie.

LEES MEER

Vaginale afscheiding

Vaginale afscheiding wordt ook wel witte vloed genoemd en is een normaal verschijnsel. Maar wat is het precies en hoeveel afscheiding is normaal?

LEES MEER

Bacteriële vaginose

Bacteriële vaginose is een aandoening die ontstaat wanneer het evenwicht van de vaginale flora verstoord is. Lees meer over de symptomen en oorzaken.

LEES MEER

Product Category Listing

Lactacyd beschermt jouw natuurlijke pH-balans

Lactacyd intiemverzorging biedt producten speciaal voor (dagelijkse) milde reiniging van de vrouwelijke uitwendige, intieme zone.
 

Image
category_image

Intieme waslotions

Image
Lactacyd-Intimate-Sensitive-bovenkant

Intieme doekjes

Image
Shaves

Scheerlotions