Skip to main content

FAQ

FAQ

 

 

 

Is wassen met water voldoende om je uitwendige intieme zone reinigen?

Er zijn vrouwen die alleen water gebruiken om hun uitwendige intieme zone te reinigen. Het wassen met water heeft inderdaad een reinigend effect, maar water heeft verder geen verzorgende of beschermende eigenschappen die speciale intiemverzorgingsproducten wel hebben. Vergelijk het met de rest van je huid, die was je meestal ook niet met alleen water, maar wil je toch ook goed reinigen, voeden en beschermen?

Lactacyd is speciaal aangepast aan (de zuurgraad van) jouw uitwendige intieme zone. Het reinigt beter dan alleen water waardoor je je langer fris voelt, en het hydrateert de slijmvliezen en de huid.
Lactacyd helpt het natuurlijke evenwicht herstellen

Door Lactacyd te gebruiken, help je het evenwicht van je uitwendige intieme zone te beschermen, te reinigen en te verfrissen.

Hoe moet ik een product voor intieme verzorging gebruiken?

Lactacyd gebruiken is heel eenvoudig. Gebruik Lactacyd onder de douche of in bad, net zo als je een douchegel zou gebruiken voor andere delen van je lichaam. Lactacyd is bedoeld voor het mild reinigen van de uitwendige intieme zone. Zorg er dus voor dat je het alléén op deze uitwendige zone aanbrengt en niet inwendig ín de vagina.

  • Doe een kleine dosering Lactacyd in de palm van je hand
  • Reinig je intieme zone door zachtjes in te zepen met je handen.
  • Na gebruik goed afspoelen met stromend water.

Lactacyd beschermt jouw natuurlijke pH-balans en kan daardoor elke dag gebruikt worden.

Ik gebruik al jaren vloeibare en andere zeep om mijn vagina te wassen en ik heb nooit problemen gehad. Is het echt noodzakelijk een product voor intieme hygiëne te gebruiken?

Kies voor het reinigen en verzorgen van je intieme zone altijd een product dat speciaal daarvoor is ontwikkeld en een licht zure pH heeft. Een gewone douchegel of zeep, met een te hoge pH, kan jouw natuurlijk pH-waarde uit balans brengen. Hierdoor kunnen juist klachten ontstaan, soms leidt zo’n disbalans zelfs tot infecties. Lactacyd’s pH-waarde is afgestemd op jouw intieme zone en reinigt mild, is zeepvrij en zorgt voor extra bescherming van de natuurlijke beschermlaag.

Kan elke vrouw Lactacyd gebruiken?

Ja, elke vrouw kan Lactacyd gebruiken. Wereldwijd doen miljoenen tevreden vrouwen dat, al 70 jaar! Lactacyd biedt een volledig assortiment van intieme wasemulsies afgestemd op alle fasen van je leven. Van de eerste menstruatie tot de zwangerschap en de overgang. Je kunt Lactacyd elke dag gebruiken.

Kun je Lactacyd dagelijks gebruiken?

Ja, Lactacyd kun je dagelijks gebruiken. Alle Lactacyd producten zijn gemaakt van milde ingrediënten welke van nature aanwezig zijn in de vrouwelijke intieme zone. De formules zijn zeepvrij en zo zacht dat je het dagelijks kunt gebruiken.

Waar wordt Lactacyd verkocht?

Lactacyd wordt verkocht bij drogisten zoals Kruidvat, Etos, en Trekpleister, in supermarkten, bij apotheken en online webshops. Er is dus altijd een winkel bij jou in de buurt waar je Lactacyd kunt kopen.

Wat is er uniek aan Lactacyd?

Lactacyd producten bevatten natuurlijke bestanddelen zoals melkzuur, die de natuurlijke bescherming van de uitwendige intieme zone ondersteunt. De producten hebben een aangepaste pH-waarde, die de natuurlijke zuurheid van de uitwendige intieme zone respecteert. Bovendien zijn ze mild, zeepvrij en geschikt voor dagelijks gebruik.