Skip to main content

Lactacyd intiemverzorging beschermt jouw natuurlijke pH-balans.

De uitwendige intieme zone heeft van nature een lage pH-waarde. Een hogere pH-waarde, zoals van zeep, kan deze balans verstoren. Lactacyd is specifiek afgestemd op jouw intieme zone doordat het zeepvrij is en natuurlijk melkzuur bevat.

Je kunt je uitwendige intieme zone uiteraard reinigen met enkel water. Alleen heeft water maar beperkt reinigende eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan je dagelijkse douchebeurt, waarbij ook douchegel of shampoo wordt gebruikt. Daarom biedt Lactacyd milde, zeepvrije producten geschikt voor dagelijks gebruik om de uitwendige intieme zone te reinigen.

Lactacyd_washing_lotion_page_top-banner


Waarom zou je Lactacyd gebruiken?
 

clinical

Klinisch getest

Lactacyd is klinisch getest op mildheid en doeltreffendheid. Het is bewezen dat Lactacyd wasemulsies en tissues milde reiniging en verzorging van de uitwendige intieme zone bieden.

acid

Met natuurlijk melkzuur

Lactacyd producten zijn verrijkt met natuurlijk melkzuur, een vloeistof die van nature door het lichaam aangemaakt wordt om een natuurlijk zuur milieu te creëren in de vulva en vagina. Door de toevoeging van natuurlijke melkzuur beschermt Lactacyd jouw natuurlijke pH-balans.

Ingredints

Zeepvrij en mild

Alle Lactacyd producten zijn gemaakt van milde ingrediënten welke van nature aanwezig zijn in de vrouwelijke intieme zone. De formules zijn zeepvrij en zo zacht dat je het dagelijks kunt gebruiken.

70-years-experience

Over Lactacyd

Lactacyd intiemverzorging biedt producten speciaal voor (dagelijkse) milde reiniging van de vrouwelijk uitwendige, intieme zone. De uitwendige, intieme zone heeft van nature namelijk een lage pH-waarde. Een hogere pH-waarde, zoals van zeep, kan deze balans verstoren. Lactacyd beschermt jouw pH-balans, doordat het natuurlijk melkzuur bevat en zeepvrij is.

  

Geschiedenis

Lactacyd werd in 1950 opgericht in Frankrijk door wetenschappers die een doeltreffend product wilden creëren om de intieme zone mild te verzorgen en te reinigen, zonder de pH-balans te verstoren. Ze ontdekten de heilzame effecten van melkzuur. Melkzuur wordt van nature door het vrouwelijke lichaam aangemaakt om de intieme zone te beschermen. Het resultaat van hun onderzoek was een product voor uitwendige intiemverzorging dat vrouwen de zachtheid bood die ze zochten voor hun vrouwelijke hygiëne. De doeltreffendheid én mildheid van Lactacyd zijn in talrijke tests bewezen en bevestigd door miljoenen vrouwen wereldwijd.

70 jaar ervaring

Je intieme gezondheid verdient speciale aandacht en de juiste verzorging. Als nr. 1 van de wereld op het vlak van intieme hygiëne, zijn we trots op onze 70 jaar ervaring. Lactacyd begrijpt als geen ander dat vrouwen op zoek zijn naar milde reiniging, maar bezorgd zijn over de gevoeligheden van de uitwendige intieme zone en het belang van het behoud van een zure pH voor je gezondheid. Lactacyd is hét vertrouwde merk van miljoenen vrouwen wereldwijd en wordt al meer dan 70 jaar gebruikt.

Product Category Listing

Lactacyd beschermt jouw natuurlijke pH-balans

Lactacyd intiemverzorging biedt producten speciaal voor (dagelijkse) milde reiniging van de vrouwelijke uitwendige, intieme zone.
 

Image
category_image

Intieme waslotions

Image
Lactacyd-Intimate-Sensitive-bovenkant

Intieme doekjes

Image
Shaves

Scheerlotions

 

Nr. 1 van de wereld op het vlak van intieme hygiëne

Met ruim 70 jaar ervaring.