Tijdens de menstruatie

Vragen over intieme hygiëne tijdens de menstruatie? Lees hieronder meer.

Vragen over intieme hygiene tijdens de menstruatie

Onder invloed van hormonale schommelingen tijdens de menstruatiecyclus kan het natuurlijke evenwicht van je intieme zone tijdelijk verstoord raken. Als dat gebeurt, kan Lactacyd Verfrissende Wasgel het evenwicht helpen herstellen.

Gebruik Lactacyd onder de douche om je fris en verzorgd te voelen. Lactacyd-producten hebben een aangepaste pH-waarde die de natuurlijke zuurheid van de uitwendige intieme zone ondersteunt. Om dat frisse gevoel te bewaren tijdens werk, school of ergens anders, kun je Lactacyd Verfrissende Intiem Tissues gebruiken. Die bevatten melkzuur om de natuurlijke bescherming van de uitwendige intieme zone te versterken en allantoïne om je huid te verzachten. Vervang maandverband en tampons frequent.

Ja, dat is normaal. Meer dan waarschijnlijk komt dat omdat er net voor de menstruatie meer bloed naar de intieme zone vloeit. Dagelijkse intieme verzorging met één van de Lactacyd-producten kan ongemak helpen verminderen. Als de jeuk na de menstruatie niet verdwijnt, heb je mogelijk een infectie. Raadpleeg dan je huisarts.

Nee, een visgeurtje is niet normaal. Een onaangename of visgeur is een symptoom van een vaginale infectie. Raadpleeg je huisarts.

Sorry, pagina niet gevonden