Over Lactacyd

Lactacyd intiemverzorging biedt producten speciaal voor (dagelijkse) milde reiniging van de uitwendige, intieme zone. De uitwendige, intieme zone heeft van nature namelijk een lage pH-waarde. Een hogere pH-waarde, zoals van zeep, kan deze balans verstoren. De pH-waarde van alle Lactacyd producten is specifiek afgestemd op jouw intieme zone, doordat het natuurlijk melkzuur bevat en zeepvrij is.

Over Lactacyd

Een vertrouwd product


Lactacyd werd in 1950 opgericht in Frankrijk door wetenschappers die een doeltreffend product wilden creëren om de intieme zone mild te verzorgen en te reinigen, zonder de pH-balans te verstoren. Ze deden onderzoek naar de optimale bestanddelen en ontdekten de heilzame effecten van melkzuur. Melkzuur wordt van nature door het vrouwelijke lichaam aangemaakt om de intieme zone te beschermen. Het resultaat van hun onderzoek was een product voor uitwendige intieme verzorging dat vrouwen de zachtheid bood die ze zochten voor hun vrouwelijke hygiëne. De doeltreffendheid en verdraagbaarheid van dit milde reinigingsproduct zijn in talrijke tests bewezen en bevestigd door miljoenen vrouwen wereldwijd

Ruim assortiment


Bij Lactacyd begrijpen we de behoeften van vrouwen voor intieme verzorging. Lactacyd biedt een groot assortiment producten voor milde reiniging en verzorging van de uitwendige intieme zone.

Nieuwsgierig?
Kijk in ons assortiment! 

Meer over Lactacyd

Lactacyd Gevoelige Huid Wasemulsie