Wanneer Lactacyd gebruiken?

Dagelijks Lactacyd gebruiken helpt ongemakken van de uitwendige intieme zone voorkomen. En op sommige momenten in je leven, zoals bij menstruatie, zwangerschap of overgang kan je uitwendige intieme zone wat extra aandacht gebruiken.

Dagelijks Lactacyd gebruik

Lactacyd heeft een gebalanceerde pH die de natuurlijke zuurheid van de intieme zone respecteert. De milde, zeepvrije formule is zo zacht dat je deze dagelijks kunt gebruiken. De Lactacyd formule, verrijkt met biologisch melkzuur, helpt je fris, beschermd en zelfverzekerd te voelen.

Lactacyd op specifieke momenten gebruiken

Er zijn momenten waarop je uitwendige intieme zone extra zorg kan gebruiken. Hormonale veranderingen of activiteiten als sporten of sex, kunnen het natuurlijke evenwicht van je vagina verstoren. Lactacyd heeft een breed assortiment van intieme wasemulsies ontwikkeld, afgestemd op elke fase van je leven. Van de puberteit tot de overgang, en belangrijke momenten zoals een zwangerschap of de periode na de bevalling. Lactacyd producten zijn met zorg geformuleerd en afgestemd op elke belangrijke fase in je leven.

Nieuwsgierig?
Kijk in ons assortiment!

Meer over Lactacyd:

Lactacyd Verzorgende Wasemulsie