Wij begrijpen de gevoeligheden van de uitwendige intieme zone en het belang van het behoud van een zure pH voor je gezondheid. We bieden producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Waarom kun je Lactacyd gebruiken?

5 Belangrijke redenen om Lactacyd te gebruiken

Klinisch getest LactacydKlinisch getest: alle producten van Lactacyd zijn klinisch getest op hun doeltreffendheid en mildheid. Het is bewezen dat Lactacyd intieme wasemulsies en tissues milde verzorging en bescherming tegen geurtjes en ongemakken van de uitwendige intieme zone bieden. Alle producten kunnen zonder problemen dagelijks gebruikt worden en zorgen voor een fris gevoel.
Knowhow LactacydKnowhow: Lactacyd wordt al meer dan 60 jaar door miljoenen vrouwen wereldwijd gebruikt. Lactacyd gelooft dat je voor je uitwendige intieme hygiëne een intieme expert nodig hebt. Ons assortiment van intieme wasproducten is afgestemd op alle fasen van je leven.
Milde en zachte bestanddelen LactacydMilde en zachte bestanddelen: Lactacyd producten zijn gemaakt van milde, op melk gebaseerde ingrediënten, waaronder lactoserum en melkzuur, wat van nature aanwezig zijn in de vrouwelijke intieme zone. De milde, zeep vrije formule is zo zacht dat je het dagelijks kunt gebruiken.
Natuurlijk melkzuur LactacydNatuurlijk melkzuur: alle Lactacyd producten zijn verrijkt met natuurlijk melkzuur. Dat ondersteunt de groei van goede bacteriën in de vaginale flora en draagt bij aan het behouden van de natuurlijke balans van je intieme zone.
Gebalanceerd pH LactacydGebalanceerde pH: de gebalanceerde, zure pH respecteert de natuurlijke zuurgraad van je vagina.

Welkom in de V-zone

Waarom is Lactacyd goed voor je vagina? Bekijk de video over de gevoeligheden voor je uitwendige intieme zone.