Waarom Lactacyd?

Gebalanceerd pH LactacydBeschermt jouw natuurlijke pH-balans: De uitwendige, intieme zone heeft van nature een lage pH-waarde. Een hogere pH-waarde, zoals van zeep, kan deze balans verstoren. De pH-waarde van alle Lactacyd producten is specifiek afgestemd op jouw intieme zone
Natuurlijk melkzuur LactacydMet natuurlijk melkzuur: Alle Lactacyd producten zijn verrijkt met natuurlijk melkzuur, een vloeistof die van nature door het lichaam aangemaakt wordt in de huid om een natuurlijk zuur milieu te creëren in de vulva en vagina. Zo wordt de natuurlijke pH-balans van de intieme zone beschermd.
Milde en zachte bestanddelen LactacydMilde bestanddelen en zeepvrij: Alle Lactacyd producten zijn gemaakt van milde, op melk gebaseerde ingrediënten, waaronder lactoserum en melkzuur, welke van nature aanwezig zijn in de vrouwelijke intieme zone. De formules zijn zeepvrij en zo zacht dat je het dagelijks kunt gebruiken.
Knowhow LactacydKnowhow: Lactacyd wordt al meer dan 60 jaar door miljoenen vrouwen wereldwijd gebruikt. Lactacyd gelooft dat je voor je uitwendige intieme hygiëne een intieme expert nodig hebt. Ons assortiment van intieme wasproducten is afgestemd op alle fasen van je leven.
Klinisch getest LactacydKlinisch getest: alle producten van Lactacyd zijn klinisch getest op mildheid en doeltreffendheid. Het is bewezen dat Lactacyd intieme wasemulsies en tissues milde reiniging en verzorginig van de uitwendige intieme zone bieden. Alle producten kunnen zonder problemen dagelijks gebruikt worden.

Lactacyd beschermt jouw natuurlijke pH-balans