• Zwanger?

    Lactacyd Beschermende Wasemulsie ondersteunt de natuurlijke zuurgraad van de uitwendige intieme zone en helpt ongemakken te voorkomen.

    Lactacyd voor zwangere vrouwen

    Voor de meeste vrouwen is een zwangerschap de mooiste tijd van hun leven – al brengt een zwangerschap op lichamelijk vlak heel wat veranderingen met zich mee zoals gewichtstoename, striae en een zwangerschapsmasker. Als toekomstige moeder wil je zorgeloos van je zwangerschap kunnen genieten. Maar als gevolg van hormonale veranderingen is een zwangere vrouw vatbaarder voor ongemakken van de uitwendige intieme zone dan vrouwen die niet zwanger zijn.

Jouw zwangerschap

Het lichaam van een vrouw ondergaat in slechts negen maanden een heleboel veranderingen.

Hormonale schommelingen

Hormonale schommelingen die volstrekt normaal zijn tijdens de zwangerschap en na de bevalling hebben een nadelige impact op de intieme zone.

De slijmvliezen van de vagina zijn gevoeliger voor irritatie en dat verhoogt de kans op ongemakken. Het is belangrijk – vooral tijdens het derde trimester – dat je je uitwendige intieme zone goed verzorgt.

Preventieve maatregelen

Neem dagelijks preventieve maatregelen, zoals een goede hygiëne van de uitwendige intieme zone en schakel indien nodig andere risicofactoren uit (door katoenen ondergoed te dragen, suikerconsumptie te beperken, enz.).

Lactacyd heeft producten in het assortiment die speciaal ontwikkeld zijn om te voldoen aan de behoeften van zwangere vrouwen. Ze verkleinen het risico op irritatie en verzachten de kleine ongemakken die bij een zwangerschap horen.

Jouw producten

Welke producten kan ik tijdens mijn zwangerschap het beste gebruiken?

Lactacyd assortiment

Het Lactacyd assortiment bestaat uit intiem washes, tissues en scheerlotion speciaal voor de uitwendige intieme zone.

Lactacyd producten zijn mild, zeepvrij en speciaal afgestemd op jouw intieme zone doordat ze natuurlijk melkzuur bevatten.

De kwaliteit en expertise van Lactacyd

pH-balans


De milde, zeepvrije formules zijn speciaal afgestemd op de intieme zone en beschermen zo jouw natuurlijke pH-balans.

natuurlijk melkzuur


Alle Lactacyd-producten zijn verrijkt met natuurlijk melkzuur om de pH-balans van de uitwendige intieme zone te beschermen.

klinisch getest


Onze producten zijn klinisch uitgebreid getest op hun doeltreffendheid en mildheid.