Dameshygiëne

Persoonlijke hygiëne is belangrijk om je goed en verzorgd te voelen.

Je vagina is een delicaat onderdeel van je lichaam, en heeft specifieke en milde verzorging nodig. Daarnaast willen veel vrouwen zich graag fris voelen zonder onaangename vaginale geurtjes. Met name tijdens speciale fases in je leven zoals tijdens je menstruatie, zwangerschap en de overgang.
Lactacyd is gespecialiseerd in intieme dameshygiëne voor vrouwen in alle leeftijden en levensfases. Bijvoorbeeld tijdens je zwangerschap, tijdens de overgang of gewoon voor iedere dag. Ook voor lichte vaginale ongemakken heeft Lactacyd een speciale wasemulsie.

Hoe kun je het beste je vagina hygiënisch schoon houden?
Er zijn vrouwen die hun vagina alleen met water wassen. Het wassen van je vagina met water heeft inderdaad een reinigend effect maar water heeft verder geen verzorgende of beschermende eigenschappen die speciale intiemverzorgingsproducten wel hebben. Vergelijk het met de rest van je huid, die zou je ook niet met alleen maar water wassen, maar wil je toch ook goed reinigen, voeden en beschermen?
Door Lactacyd te gebruiken, reinig en verfris je je vagina en help je het evenwicht van je vagina niet alleen te beschermen en te herstellen.
Meer over je vagina zoals de verzorging, oorzaken van een droge of rode vagina kun je hier lezen.

Geschikte Producten:

Speciale intieme dameshygiëne voor iedere dag
Speciale intieme dameshygiëne voor de geïrriteerde vagina
Speciale intieme dameshygiëne voor de droge vagina
Speciale intieme dameshygiëne voor de gevoelige vagina

Lactacyd voor iedere dag