Lactacyd assortiment

Lactacyd biedt milde, zeepvrije producten om de uitwendige intieme zone te reinigen. Ons assortiment bestaat uit wasemulsies, wasgels, tissues en scheerlotion.

Zeepvrije Wasemulsies

Onze wasemulsies zijn te gebruiken in bad of onder de douche voor milde reiniging van de uitwendige intieme zone. De wasemulsies hebben een speciaal aan de uitwendige intieme zone aangepaste pH-waarde en bevatten natuurlijk melkzuur zodat de natuurlijke zuurgraad van je intieme zone in balans blijft. Je kunt kiezen uit verschillende verzorgingsproducten:

Zeepvrije Wasgels

Onze zeepvrije wasgels hebben een iets dikkere textuur dan de wasemulsies, maar dezelfde werking. De producten zorgen voor reininging en verzorging. Ook deze formules zijn dagelijks in bad of onder de douche te gebruiken en zijn daarnaast geschikt voor gebruik tijdens je menstruatie, na het sporten, zwemmen of bijvoorbeeld saunabezoek. Bekijk hier Lactacyd Oxygen Fresh Wasgel of
Lactacyd Verfrissende Wasgel

Zeepvrije Mousse

Gebruik Lactacyd Verzorgende Mousse voor een extra zacht gevoel. De werking is hetzelfde als van de Zeepvrije wasemulsies, alleen dan in zachte mousse-vorm.

Tissues

Zoek je verfrissing onderweg? Dan zijn de intieme tissues ideaal. De tissues zijn handig verpakt en passen makkelijk in je tas zodat je ze overal mee kunt nemen. Of je nu op school, je werk of op reis bent! De tissues zijn ook ideaal om je snel weer een fris gevoel te geven tijdens je menstruatie. Probeer nu Lactacyd Intiem Tissues Verzorgend, verfrissend of voor de gevoelige huid.

Zachte Scheerlotion

Speciaal voor de intieme zone heeft Lactacyd een zachte scheerlotion ontwikkeld. Lactacyd Intimate Shave vermindert irritatie en scheerbultjes en hydrateert de huid. Ook van dit product is de pH afgestemd op jouw intieme zone.